Proizvodi od stakla

Staklene zidne i kuhinjske obloge

Staklo za oblaganje zidova, umjesto pločica, najčešće se primjenjuje u kuhinjama između kuhinjskih elemenata. Primjenjuje se, takođe na zidovima, u kupatilima kao i u ugostiteljskim, zdravstvenim i drugim poslovnim prostorijama. Osnovni razlog zbog kojeg se ljudi odlučuju za ovo rješenje je u ravnom i monolitnom izgledu bez fuga koji daje lijep estetski efekat. Staklo koje se najčešće koristi jeste kaljeno ultra clear debljine 6mm.

Zašto ultra clear? Ultra clear jeste staklo koje se od običnog float stakla razlikuje po tome što ne daje zelenkasti efekat, te prilikom bojenja boja ili foto motiv koji se nanosi na staklo neće izgubiti svoju originalnu boju ili rezoluciju.

Zašto keljeno staklo? Kaljeno staklo je zbog svojih pojačanih performansi  u procesu kaljenja, pet puta otpornije na udarce i temperaturne promjene. Osim toga i kada dođe do pucanja kaljenog stakla, ovo staklo ima osobinu da puca i raspada se u sitne segmente koji ne mogu nanijeti teže ozlijede.

Stakla za zidove kuhinje se mogu bojiti u jednu boju po RAL karti, mogu se bojiti u dvije boje po nekome od motiva iz kataloga motiva, na njih može aplicirati neki od foto motiva  iz kataloga foto motiva ili foto motiv kupca  koje zadovoljava potrebnu rezoluciju.

Da bi dobili što tačniji predračun postoji mogućnost da nam pošaljete fotografiju vaše kuhinje ili zida na koji ide staklena obloga a mi ćemo vam gratis napraviti tri vizuala vaše kuhinje sa željenim motivima.