Proizvodi od stakla

Ogledala

Ogledala u tradiciji termoGLASa se proizvode jako dugi vremenski period, a u modernoj arhitekturi su se pozicionirali kao neizostavni dio uređenja domaćinstava ali i poslovnih i ugostiteljskih objekata.
Termoglas nudi dvije vrste ogledala, a to su ogledalo klasično i ogledalo bronza, u tri debljine 3mm, 4mm i 6mm. Ogledala se mogu izrađivati u raznim geometrijskim oblicima, a obrade koje se najčešće primjenjuju na ogledalima su pjeskarenje motiva na ogledalu, graviranje, fazetiranje. U svojoj ponudi također nudimo širok asortiman okvira za uramljivanje koja se mogu kombinovati sa ogledalima. Ogledala se izrađuju po mjeri kupca, a mogu fiksirati za zid silikonom ili kačati za zidne nosače pvc zakačkama.
Također nudimo i mogućnost i montiranja zidnih ogledala.
Klasična vrata sa štokom

Proizvodi od stakla

Ogledala sa LED rasvjetom

Predstavljaju relativno novi proizvod na svjetskom tržištu čija popularnost raste iz dana u dan, te se shodno tome našao i u ponudi termoGLASa. Postoje dva standardna tipa termoGLAS led ogledala,a to je “Relax LED Line” dimenzija 80×55.5cm, I “Relax LED Square” dimenzija 55,5x80cm.
Moguća je također i izrada ogledala sa LED rasvjetom i po obliku, dimenzijama, te rasporedom led rasvjete, po želji kupca. Potrebno je dostaviti skicu ili crtež željenog ogledala, na osnovu čega koordinatori prodaje kalkulišu I šalju ponudu u suprotnom pravcu.
Tehničke informacije (LED)
Napon: 12V Snaga: 9W/M
Boja: bijela (6400K) Led QTY: 60 LEDs/M
Lumena/M: 1000lm